ساخت رایانه های بسیار نازک با مغناطیس های دو بعدی

محققان نوعی مغناطیس دو بعدی با ضخامت یک اتم ساختهاند که به وسیله آن میتوان رایانههای بسیار نازک ساخت.

به گزارش مهر به نقل از دیلیمیل، دانشمندان توانستهاند مغناطیسهای ۲بعدی بسازند که قطر آنها یک اتم است. رایانهها با کمک این مغناطیسهای کوچک یک گام به حل سختترین مشکلات علمی و رازهای اعماق فضا نزدیکتر میشوند.

با این اختراع جالب میتوان رایانههای بسیار نازک ساخت که قابلیت انجام آزمایشهای غیرممکن را دارند.

محققان دانشگاه واشنگتن با همکاری موسسه فناوری ماساچوست نوعی مغناطیس با یک لایه اتم ساختهاند که به ایجاد روشهای جدیدی در ذخیره اطلاعات منجر میشود.

شیائودونگ شو یکی از پروفسورهای فیزیک در دانشگاه واشنگتن در اینباره میگوید: ما یک نوع ماده دو بعدی ایزوله با خاصیت مغناطیسی ذاتی ساختیم. این خاصیت مغناطیسی در سیستم بسیار قدرتمند است. تصور میکنم پیشرفتهای آتی در حوزه فناوری اطلاعات برپایه مغناطیسهای دو بعدی شکل گیرد.

این ماده جالب «کرومیوم تریداید» (Crl۳) نامیده میشود و عملکردی شبیه مغناطیس های زیر اتمی دارد.

منبع: بیتوته