دانشگاه شریف، میزبان «استارتاپ ویکند تهران»

مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف با همکاری کانون کارآفرینی ایران اقدام به برگزاری رویداد جهانی «استارتاپ ویکند» در تهران کرده است.

به گزارش ایسنا، این برنامه سه روزه ۴ تا ۶ تیرماه با حضور نخبگان رشته‌های کامپیوتر، برق و صنایع در دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود.

استارتاپ ویکند، یک رویداد آموزشی-تجربی است که طی سه روز متوالی برگزار می‌گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پرانگیزه‌ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا طی ۵۴ ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده‌ای را اجرا کند. شرکت کنندگان طی این رویداد با آخرین متدهای تجاری سازی اختراعات و نوآوری‌ها آشنا خواهند شد.

همچنین شرکت کنندگان در این رویداد ضمن آشنایی و ایجاد ارتباط با کارآفرینان با تجربه در انتهای رویداد پروژه‌های خود را به سرمایه گذاران ارائه می‌کنند.

این رویداد در سطح جهانی توسط شرکت‌های معتبری همچون گوگل، پارک تجاری مایکروسافت و آمازون مورد حمایت قرارگرفته است.

ثبت نام در این رویداد برای دانشجویان شریف با ۵۰ درصد تخفیف انجام می‌شود. علاقه‌مندان باید از طریق وب سایت http://tehran.startupweekend.ir و با کد تخفیف sharif 93 ثبت نام خود را انجام دهند.